Teampac välkomnar två nya Account Managers

Teampac Sales och Customership team förstärktes i början av året av två nyrekryteringar, Elina Seiro och Anna Lill-Smeds. Expanderande Teampac kan med dessa tillskott av Account Managers betjäna ännu starkare såväl inhemska som globala kunder.

Elina ja Anna Elina har gedigen erfarenhet inom branchens toppföretag av att utveckla och marknadsföra hälsovårdsprodukter. Elina kommer främst att jobba med globala healthcare kontakter och vidareutveckla Teampacs starka engagemang av vätskebaserade hälsovårdskoncept.

– Hälsovården utgör ett starkt tillväxtområde både för oss och våra kunder. I dag överlappar kosmetika och hälsovårdsprodukter alltmer varandra i våra kunders produktportföljer. Elina kompletterar teamet perfekt med sin erfarenhet i att innovera framgångsrika produkter inom branschen, säger Teampacs Sales Director Carl Fagerudd.

Anna Lill-Smeds kommer att i huvudsak betjäna de inhemska kunderna. Nyrekryteringen genomfördes väl genomtänkt och planerad.

– Account Managers är väsentliga i vår samarbetsverksamhet. De hjälper kunderna, leder projekt och har koll på nya sätt att främja kundens varumärke. Det är med stor glädje vi välkomnar Elina och Anna till Teampac, tillägger Fagerudd.