Yritys

Teampac yrityksenä – hyvin valittu kumppani on kilpailuetu

Teampac on suomalainen, kansainvälisesti toimiva terveydenhuollon tuotteiden sekä kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden kehittäjä ja sopimusvalmistaja.

Osaamiseemme kuuluvat haastavimmatkin kosteuspyyhe-, geeli-, voide- ja muut nestepohjaiset tuotteet kosmetiikasta lääkinnällisiin laitteisiin. Toimimme asiakkaillemme strategisena kumppanina varmistaen, että tuotteet kehittämisestä valmistamiseen tukevat asiakkaan liiketoimintaa.

Tuotantoprosessimme on luotettava, kustannustehokas ja joustava. Toimimme asiakkaidemme kumppanina myös vaatimustenmukaisuuden ja muun lainsäädännön tuntemuksessa. Validoidut toimintatapamme noudattavat ISO-standardeja.

Henkilöstömme omistaa 40 % Teampacistä, mikä näkyy kaikessa toiminnassamme tinkimättömyytenä ja asiakaskeskeisyytenä. Omistaudumme parhaalle mahdolliselle asiakaskokemukselle, joka syntyy tuloksista, luottamuksesta ja asiakaspalvelusta.

Teampac Oy on perustettu vuonna 1969. Olemme Pohjoismaiden johtava nestepohjaisten lääkinnällisten tuotteiden sopimusvalmistaja sekä ainoa kosmetiikan tuotenäytteitä näytepusseihin (sachet) annosteleva toimija.