Toimintamme turvallisuus on taattu poikkeustilanteessakin

Toimintamme turvallisuus on taattu poikkeustilanteessakin

Teampac on varautunut koronaviruksen aiheuttamiin poikkeusoloihin ja noudattaa viranomaisten ohjeistuksia kaikessa toiminnassaan. Tuotantomme toimii normaalisti ja valmistamiemme tuotteiden turvallisuus on varmistettu pandemiasta huolimatta. Kriittisenä toimittajana teemme tällä hetkellä kaikkemme, jotta pystymme vastaamaan desinfiointituotteiden kasvaneeseen tarpeeseen.

Tuotteiden turvallisuus säilyy poikkeustilanteessakin

Laatuprosessimme ja nyt käyttöönottamamme toimenpiteet takaavat, että toimintamme täyttää turvalliset olosuhteet myös uudessa tiukentuneessa tilanteessa. Näin tuotteidemme turvallisuus säilyy vaatimustenmukaisella tasolla. Seuraamme ja noudatamme THL:n ohjeistuksia. Olemme lisäksi tiukentaneet toiminta- sekä hygienia-ja desinfiointikäytäntöjä tuotannossamme ja kaikissa muissa tiloissamme. Paikalla on vain tuotannon kannalta välttämätön henkilökunta, muut työskentelevät etänä.

Tuotanto jatkuu normaalisti – palvelemme etänä

Teampacin tuotanto jatkuu normaalisti, samoin tuotteisiimme liittyvät muut toiminnot siltä osin kuin on rajoituksien osalta mahdollista. Asiantuntijamme palvelevat teitä linjoilla. Teemme aktiivista yhteistyötä toimittajiemme kanssa mahdollisimman hyvän palvelutason varmistamiseksi.

Kannamme myös vastuumme kriittisenä toimittajana koronanvastaisessa taistelussa. Olemme maksimoineet kapasiteettimme valmistaa ihon ja pintojen desinfiointiin tarkoitettuja tuotteita.

Olemme täällä teitä varten

Luotettavana yhteistyökumppanina kannamme vastuumme asiakkaidemme tuotteista,työntekijöidemme hyvinvoinnista sekä kriittisten tuotteiden saatavuudesta. Ole meihin rohkeasti yhteydessä.

Koronan aiheuttamiin poikkeusjärjestelyihin liittyviin kysymyksiin vastaavat tarvittaessa toimitusjohtajamme Hannu Vakkari, +358 500 65 0790, hannu.vakkari(at)teampac.fi.

Tilauksiin ja myyntiin liittyvissä kysymyksissä sinua palvelevat asiakkuuspäällikkömme.


Lue myös: Teampac ja vastuullisuus »

Teampacin uusi tuotantopäällikkö Aleksi Kyrö

Teampac osana Apodanin menestysreseptiä

Apodan on innovatiivinen kansainvälisesti toimiva tanskalaisyritys, joka kehittää ja myy lääkinnällisiä laitteita potilaille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Yhtiön toimintaa ohjaa vahva visio loppukäyttäjän terveyden ja elämänlaadun…

Lue lisää

Teampac Kauppalehden Kestomenestyjät-listalla

Ylpeänä kerromme, että Teampac on mukana Kauppalehden Kestomenestyjät-listalla! Menestyjä-sertifikaatti on merkki siitä, että yritys on tunnustetusti parempi kumppani. Teampac kuuluu noin 8 prosentin joukkoon suomalaisista…

Lue lisää

Teampac mukana tukemassa Team Rynkebytä

Teampac mukana tukemassa Team Rynkebytä Teampac sponsoroi Karl-Magnus Lindforsin kautta kansainvälistä Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkuetta, joka pyöräilee Pariisiin kerätäkseen rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Tällä kaudella…

Lue lisää