Toimintamme turvallisuus on taattu poikkeustilanteessakin

Toimintamme turvallisuus on taattu poikkeustilanteessakin

Teampac on varautunut koronaviruksen aiheuttamiin poikkeusoloihin ja noudattaa viranomaisten ohjeistuksia kaikessa toiminnassaan. Tuotantomme toimii normaalisti ja valmistamiemme tuotteiden turvallisuus on varmistettu pandemiasta huolimatta. Kriittisenä toimittajana teemme tällä hetkellä kaikkemme, jotta pystymme vastaamaan desinfiointituotteiden kasvaneeseen tarpeeseen.

Tuotteiden turvallisuus säilyy poikkeustilanteessakin

Laatuprosessimme ja nyt käyttöönottamamme toimenpiteet takaavat, että toimintamme täyttää turvalliset olosuhteet myös uudessa tiukentuneessa tilanteessa. Näin tuotteidemme turvallisuus säilyy vaatimustenmukaisella tasolla. Seuraamme ja noudatamme THL:n ohjeistuksia. Olemme lisäksi tiukentaneet toiminta- sekä hygienia-ja desinfiointikäytäntöjä tuotannossamme ja kaikissa muissa tiloissamme. Paikalla on vain tuotannon kannalta välttämätön henkilökunta, muut työskentelevät etänä.

Tuotanto jatkuu normaalisti – palvelemme etänä

Teampacin tuotanto jatkuu normaalisti, samoin tuotteisiimme liittyvät muut toiminnot siltä osin kuin on rajoituksien osalta mahdollista. Asiantuntijamme palvelevat teitä linjoilla. Teemme aktiivista yhteistyötä toimittajiemme kanssa mahdollisimman hyvän palvelutason varmistamiseksi.

Kannamme myös vastuumme kriittisenä toimittajana koronanvastaisessa taistelussa. Olemme maksimoineet kapasiteettimme valmistaa ihon ja pintojen desinfiointiin tarkoitettuja tuotteita.

Olemme täällä teitä varten

Luotettavana yhteistyökumppanina kannamme vastuumme asiakkaidemme tuotteista,työntekijöidemme hyvinvoinnista sekä kriittisten tuotteiden saatavuudesta. Ole meihin rohkeasti yhteydessä.

Koronan aiheuttamiin poikkeusjärjestelyihin liittyviin kysymyksiin vastaavat tarvittaessa toimitusjohtajamme Hannu Vakkari, +358 500 65 0790, hannu.vakkari(at)teampac.fi.

Tilauksiin ja myyntiin liittyvissä kysymyksissä sinua palvelevat asiakkuuspäällikkömme.


Lue myös: Teampac ja vastuullisuus »

Yksi tärkeimmistä menestyksen rakennusosista on pitkä yhteistyö Teampacin kanssa.

Teampac osana Apodanin menestysreseptiä

Apodan on innovatiivinen kansainvälisesti toimiva tanskalaisyritys, joka kehittää ja myy lääkinnällisiä laitteita potilaille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Yhtiön toimintaa ohjaa vahva visio loppukäyttäjän terveyden ja elämänlaadun…

Lue lisää

Näin syntyy uusi kosmetiikkatuote

Uuden kosmetiikkatuotteen matka ideasta tuotantoon on monivaiheinen. Teampacin tuotekehitystiimi luotsaa asiakkaan koko prosessin läpi raaka-ainevalinnoista pakkaussuunnitteluun, aina sertifiointeihin asti. Kaikki alkaa ideasta. Asiakas haluaa kehittää…

Lue lisää

Ruokatrendit näkyvät kosmetiikkahyllyillä

Luomu, puhtaat raaka-aineet ja lähiruoka ovat jo pitkään näkyneet lautasillamme. Ruokamaailman trendit ovat vaivihkaa siirtyneet myös kosmetiikan puolelle. Mitä lyhyempi ja ymmärrettävämpi on ainesosien luettelo,…

Lue lisää