Terveydenhuollon tuotteet ja lääkinnällisiin laitteisiin luokitellut tuotteet

Kun etsit sopimusvalmistajaa tuoteideallesi tai haluat siirtää jo olemassa olevan tuotannon asiantunteviin käsiin, Teampac on kumppanisi. Valmistamme terveydenhoitoon tarkoitettuja nestepohjaisia ratkaisuja, kuten esikostutettuja pyyhkeitä sekä eri nesteillä täytettyjä pulloja ja tuubeja. Autamme suunnittelemaan tuotteesi ja huolehdimme, että koko prosessi alusta loppuun täyttää kaikki lainsäädännön vaatimukset, on sitten kyseessä lääkinnälliseksi laitteeksi, biosidiksi tai kosmetiikaksi luokiteltu tuote. Meiltä saat laatujohdetun tuotannon ja kaikki tarvittavat asiantuntijapalvelut.

 

Osaamisemme kattaa lääkinnällisiksi laitteiksi luokitellut tuotteet, kuten desinfiointi- ja puhdistusaineet infektioiden torjuntaan. Toimintamme vastaa uuden MDR-asetuksen vaatimuksiin lääkinnällisten laitteiden valmistamisesta. Sertifioitu laatujärjestelmämme noudattaa ISO 13485 -standardia.

 


Tutustu kaikkiin sertifikaatteihimme »
Asiakkaamme saa sitä mitä haluaa, silloin kun sen haluaa »
Lääkinnällisten laitteiden sopimusvalmistuksessa korostuu toimintatapojen laatu »

 

Esikostutetut pyyhkeet sekä pullot ja tuubit terveydenhuollon eri tarkoituksiin

Meille voit ulkoistaa tuotteidesi valmistuksen sellaisenaan tai käyttää asiantuntijoitamme apuna myös suunnittelussa. Valmistamme vaativaan ammattikäyttöönkin suunnitellut lääkinnälliset laitteet ihon ja pintojen puhdistamiseen sekä desinfiointiin.

Saat meiltä:

  • Yksittäispakatut ja monipakkauksissa olevat esikostutetut pyyhkeet, kuten potilaspesupyyhkeet ja haavapyyhkeet sekä erilaiset desinfektiopyyhkeet ja puhdistuspyyhkeet niin iholle kuin pinnoille.
  • Pulloon pakatut nesteet, kuten suihkeet, käsihuuhteet, ihon pesunesteet ja shampoot.
  • Tuubiin pakatut nestepohjaiset tuotteet, kuten rasvat, ultraäänigeelit, hammastahnat.

 


Asiantuntijamme auttavat saattamaan tuotteen markkinoille

Laatujohdetun tuotannon lisäksi saat meiltä kaikki tarvittavat asiantuntija- ja dokumentaatiopalvelut lääkinnällisen laitteen tuoteprosessin läpiviemiseksi. Tuotekehitysprosessimme sekä tuotedokumentaatiomme on ISO 13485-sertifioitu ja MDR-vaatimusten mukainen, lisäksi voimme hyödyntää laajaa kumppaniverkostoamme. Tarvittaessa meille voi ulkoistaa lääkinnällisen laitteen dokumentaation kokonaisuudessaan.

Hallitsemme muutosprosessin MDR-direktiivistä uuteen asetukseen. Voimme auttaa projektin alussa täyttämällä ”Essential Requirements/General Safety and Performance Requirements” -tarkastuslistan, lisäksi voimme tarjota MDR- ja ISO14971 -vaatimukset täyttävän riskinhallinnan lomakekokonaisuuden. Pystymme organisoimaan tarvittavat asiantuntijapalvelut kliinisen arvioinnin suorittamiseen sekä riskinhallintaan. Teemme tarvittaessa koetuotannot ja soveltuvat validoinnit sekä kiihdytetyn säilyvyysaikatestin. Lopuksi dokumentaatio kootaan tekniseksi tiedostoksi.

Tarvittaessa teemme tuotteen elinkaaren aikaisen riskinarvion katselmoinnin ja organisoimme riskinarvioinnin päivittämisen.


Asiakastarina: Teampac osana Apodanin menestysreseptiä »
Miten MDR muuttaa tuoteprosessia: MDR-asetus voimaan vuoden päästä »
Teampac ja vastuullisuus »