Teampacin uusi tuotantopäällikkö on Aleksi Kyrö

Teampacin uusi tuotantopäällikkö on Aleksi Kyrö

Valta vaihtuu Teampacin tuotannossa. Tuotantoa reilut 12 vuotta vetänyt tuotantopäällikkö Antero Pitkäniemi jää kesäkuun lopussa eläkkeelle. Hänen seuraajanaan aloittaa Aleksi Kyrö.

“Ennen Teampacia työskentelin 27 vuotta metsurina, kunnes minua pyydettiin töihin Teampaciin tuotantopäälliköksi. Hetkeäkään en uranvaihdosta ole katunut, olen oppinut täällä niin paljon. Kuten sen, että tavoitteet pitää asettaa korkealle, sillä tavoitteilla on tapana käydä toteen”, 12-vuotisen Teampac-uran tehnyt Antero Pitkäniemi tiivistää.

Pitkäniemen uralle mahtuu monia oivalluksia, oppimisen paikkoja ja mieleen jääneitä saavutuksia. Yhtenä tärkeimmistä onnistumisista hän mainitsee keskeisen tuotantolinjan tuotantonopeuden kasvattamisen kaksinkertaiseksi.

“Yhteistyöllä sekin saatiin aikaan. Teampacilaisilla on hieno yhteishenki, täällä todella puhalletaan yhteen hiileen ja sitoudutaan yhteisiin tavoitteisiin. Tätä henkeä ja näitä ihmisiä jään eläkkeelle lähdön myötä kaipaamaan”, Pitkäniemi pohtii.

Pitkäniemen kalenteri täyttyy jatkossa liikunnasta, tanssista, moottoripyöräilystä sekä perhojen sidonnasta ja kalastamisesta. Teampacin tuotannon hän jättää seuraajalleen hyvillä mielin:

“Kun haastattelimme Aleksia, tuli vahvasti sellainen olo, että ‘tässä hän nyt on’. Teampac saa Aleksin mukana paljon uutta osaamista etenkin kunnossapidon ja huollon osalta. Toivotan hänelle paljon onnea uudessa työssään!”

“Teampacilla on oikea suunta”

Uusi tuotantopäällikkö Aleksi Kyrö on viimeksi työskennellyt Isku Interiorilla kiinteistö- ja kunnossapitopäällikkönä. Ennen Iskua mekatroniikan insinööri on työskennellyt myös Fazer Makeisilla, ISS Palveluilla sekä Wipakilla. Yhtenä tärkeimmistä tuotantopäällikön tehtävistä Kyrö pitää henkilöstön motivointia merkittävästi kasvaneen tuotantovolyymin ja investointien aiheuttamien isojen muutosten aikana.

“Odotan Teampacista tiivistä, perhemäistä, nopeaan päätöksentekoon ja muutoksiin kykenevää työyhteisöä ilman valtavaa byrokratiaa. Tuotantopäällikön olennaisimpana tehtävänä näen yrityksen strategian jalkauttamisen tuotantoon sekä huolehtimisen siitä, että tehtaalla on kyky toteuttaa suunniteltua kasvustrategiaa. Suunta yrityksellä on oikea, ja henkilöstö hämmästyttävän motivoitunutta ja sitoutunutta”, Kyrö toteaa.

Kyrö asuu vaimonsa ja 5-vuotiaan poikansa kanssa Orimattilassa. Vapaa-aika kuluu perheen kanssa puuhastellessa sekä salibandy- ja jalkapalloporukoissa. Poikansa kanssa Kyrö harrastaa innokkaasti motocrossia.

Teampacin henkilökunta kiittää Anteroa yhteisestä matkasta ja toivottaa leppoisia eläkepäiviä! Aleksille puolestaan toivotamme lämpimästi tervetuloa Teampac-perheeseen!

Teampacin uusi tuotantopäällikkö Aleksi Kyrö

Teampac osana Apodanin menestysreseptiä

Apodan on innovatiivinen kansainvälisesti toimiva tanskalaisyritys, joka kehittää ja myy lääkinnällisiä laitteita potilaille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Yhtiön toimintaa ohjaa vahva visio loppukäyttäjän terveyden ja elämänlaadun…

Lue lisää

Teampac mukana tukemassa Team Rynkebytä

Teampac mukana tukemassa Team Rynkebytä Teampac sponsoroi Karl-Magnus Lindforsin kautta kansainvälistä Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkuetta, joka pyöräilee Pariisiin kerätäkseen rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Tällä kaudella…

Lue lisää

Teampacille uusi hankintapäällikkö

Teampac on vahvistunut jälleen, kun saimme tiimiimme huippuosaajan, uuden hankintapäällikön Tero Paavolan, jolla on yli 17 vuoden kokemus hankinnoista ja lisäksi 6 vuotta kokemusta kysynnän…

Lue lisää