Teampacille uusi toimitusjohtaja

Jyri Temonen on aloittanut Teampacin toimitusjohtajana. Parin vuosikymmenen työuran teknokemian alalla tehnyt Temonen seuraa tehtävässä Hannu Vakkaria, joka puolestaan jää eläkkeelle.

Valta vaihtuu Teampacissa kiinnostavalla hetkellä. Yhtiön liikevaihto on viimeisen viiden vuoden kuluessa kasvanut kymmeniä prosentteja. Tuotannon ja toiminnan tehostaminen on kantanut hedelmää, samoin kuin panostus terveydenhuollon ja kosmetiikan osaamiseen. Myös koronapandemia on osaltaan siivittänyt kasvulukuja.

”Teampac on osannut keskittyä sellaisiin tuotteisiin, joille on tänä aikana valtava kysyntä. Meillä on erityisosaamista niin tuotannon kuin tuotteistuksen puolella, ja yritys on investoinut rohkeasti sekä tuotannon laajentamiseen että tuotekehitystyöhön. Teampac pystyy tekemään pieniä ja keskisuuria tuote-eriä erittäin tehokkaasti – tämä on iso kilpailuetu”, uusi toimitusjohtaja Jyri Temonen kuvailee.

Temosella on yli 20 vuoden kokemus teknokemian alalta. Hän tulee Teampaciin Ecolabista, joka on globaali ammattihygieniatuotteiden valmistaja. Ecolabissa Temonen aloitti aikoinaan myyjänä ja kävi matkan varrella muutaman vuoden komennuksilla sekä Venäjällä, että Ruotsissa. Viimeiset kaksi vuotta hän on vastannut Ecolabin Suomen-toiminnoista.

”Lopulta pari vuosikymmentä isossa globaalissa konsernissa alkoi riittää. Noin vuosi sitten aktivoiduin katselemaan ympärilleni ja hakemaan uusia haasteita. Teampacin toimitusjohtajan haku tuli vastaan juuri oikealla hetkellä. Kiinnostuin kovasti, sillä Teampac on sopivan kokoinen, hyväkuntoinen ja voimakkaassa kasvussa”, Temonen kertoo.

Vahvuutena myynti

”Taustani Ecolabissa auttaa valtavasti myös uudessa työssäni. Tuon mukanani myös myyntiosaamista. Myynnin tehostaminen, myynnin prosessien rakentaminen sekä uusasiakashankinta ovat vahvuuksiani”, Temonen kuvailee.

Temonen kertoo vaikuttuneensa Teampacin vahvasta yhdessä tekemisen kulttuurista – töitä tehdään aidosti yhtenä tiiminä, ei siiloissa – sekä asiakaslähtöisestä asenteesta.

”Näen, että viiden vuoden kuluttua olemme Pohjoismaiden johtava kosmetiikan ja terveydenhuollon osaaja valituissa segmenteissä. Emme ole pelkästään tuotevalmistaja tai tuotteiden pakkaaja, vaan meillä on oma vahva tuotekehitys. Olemme asiakkaillemme aito kehityskumppani. Tämä vaatii tietysti investointeja sekä ihmisiin että tuotantoon.”

Vapaa-aikansa espoolainen Temonen viettää mieluiten luonnossa perheensä kanssa, usein kamera kädessä.

Teampac toivottaa Jyrin lämpimästi tervetulleeksi! Samalla kiitämme eläkkeelle jäävää Hannu Vakkaria. Teampac on viimeisten vuosien aikana noussut uudelle tasolle – se on saavutus, josta voi olla tyytyväinen!

Teampacin uusi tuotantopäällikkö Aleksi Kyrö

Teampac osana Apodanin menestysreseptiä

Apodan on innovatiivinen kansainvälisesti toimiva tanskalaisyritys, joka kehittää ja myy lääkinnällisiä laitteita potilaille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Yhtiön toimintaa ohjaa vahva visio loppukäyttäjän terveyden ja elämänlaadun…

Lue lisää

Teampac mukana tukemassa Team Rynkebytä

Teampac mukana tukemassa Team Rynkebytä Teampac sponsoroi Karl-Magnus Lindforsin kautta kansainvälistä Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkuetta, joka pyöräilee Pariisiin kerätäkseen rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Tällä kaudella…

Lue lisää

Teampacille uusi hankintapäällikkö

Teampac on vahvistunut jälleen, kun saimme tiimiimme huippuosaajan, uuden hankintapäällikön Tero Paavolan, jolla on yli 17 vuoden kokemus hankinnoista ja lisäksi 6 vuotta kokemusta kysynnän…

Lue lisää