Teampacille kaksi uutta asiakkuuspäällikköä

Teampacin myynti- ja asiakkuudenhoitotiimiin liittyi vuoden alussa kaksi uutta osaajaa: Elina Seiro ja Anna Lill-Smeds.

Elina ja Anna Uusien asiakkuuspäälliköiden myötä kasvussa oleva Teampac palvelee entistä vahvemmin niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin asiakkaita.

Elinalla on pitkä kokemus terveydenhuollon tuotteiden kehittämisestä ja markkinoinnista alan kärkiyrityksissä. Hän tuleekin keskittymään ensisijaisesti kansainvälisiin healthcare-asiakkuuksiin jatkaen Teampacin vahvaa panostusta nestepohjaisiin terveydenhuollon ratkaisuihin.

– Terveydenhuolto on meille ja asiakkaillemme tärkeä kasvun kenttä, joka näkyy mm. kosmetiikka- ja terveydenhuoltotuotteiden limittymisenä asiakkaiden tuoteportfolioissa. Elina täydentää tiimiämme erinomaisesti kokemuksellaan alan menestystuotteiden luomisesta, sanoo Teampacin myyntijohtaja Carl Fagerudd.

Toinen tuore kasvo Anna Lill-Smeds tulee työskentelemään erityisesti kotimaan asiakkuuksien parissa. Uudet rekrytoinnit tehtiin huolella ja harkiten.

– Asiakkuuspäälliköt ovat olennainen osa kumppanuusajatteluamme. He huolehtivat asiakkaasta, pitävät langat käsissään projektien osalta ja etsivät tuoreita ideoita asiakkaan brändin vahvistamiseksi. Olemme iloisia voidessamme toivottaa Elinan ja Annan joukkoomme, Fagerudd sanoo.