Teampac mukana tukemassa Team Rynkebytä

Teampac mukana tukemassa Team Rynkebytä

Teampac mukana tukemassa Team Rynkebytä

Teampac sponsoroi Karl-Magnus Lindforsin kautta kansainvälistä Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkuetta, joka pyöräilee Pariisiin kerätäkseen rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi.

Tällä kaudella Team Rynkebyhyn osallistuu 2 400 kuntopyöräilijää ja 550 huoltotiimiläistä, jotka ovat jakautuneet 65:een paikalliseen joukkueeseen yhdeksässä eri maassa. Kaikkiaan 20 toimintavuoden aikana Team Rynkeby on kerännyt yhteensä 75 miljoonaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Viime vuonna lahjoitettu summa oli 9,74 miljoonaa euroa. Kerätyt varat lahjoitetaan Suomessa Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle ja Sylva ry:lle, jotka tekevät tärkeää työtä lasten syöpätutkimuksen edistämiseksi ja syöpäsairaiden lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä tukemiseksi.

Vantaan tiimissä mukana oleva Lindfors kertoo lähteneensä mukaan, koska hän halusi tehdä jotain konkreettista auttaakseen vakavasti sairaita lapsia. Hän odottaa matkalta myös uusia kokemuksia ja ystäviä, sekä Euroopan näkemistä polkupyörän satulasta. Pariisin pyöräilyssä edetään keskimäärin noin 170 kilometriä päivässä viikon ajan, mikä on kova urheilusuoritus kelle tahansa. Karl-Magnus odottaa myös mielenkiinnolla sitä, miten tiimihenki pysyy yllä ja jaksavatko jäsenet kannustaa ja auttaa toisiaan koko intensiivisen matkan ajan.

Idea Team Rynkebyn Pariisiin pyöräilystä syntyi alun perin jo vuonna 2001, kun Rynkeby Foodsin työntekijällä Knud Vilstrupilla todettiin keuhkoahtaumatauti. Elääkseen jatkossa terveellisemmin Vilstrup päätti alkaa urheilemaan. Hän kysyi Rynkebyn joulujuhlissa tekniseltä johtajalta Torben Møller Larsenilta, olisiko tämä kiinnostunut pyöräilemään Pariisiin Champs-Élysées’lle katsomaan Tour de Francen päätösetappia, ja voisiko Rynkeby myös sponsoroida mehuja evääksi matkalle. Møller-Larsen vastasi myöntävästi, mutta vain sillä ehdolla, että hän saisi lähteä matkalle mukaan.

Ensimmäisenä vuonna mukana oli 11 pyöräilijää ja yksi minibussin kuljettaja. Sponsorointilahjoituksena saatiin mehun lisäksi noin 5 100 euron verran rahaa projektin käynnistämiseksi. Alun perin Team Rynkebytä ei siis perustettu hyväntekeväisyysprojektiksi, mutta matkalta yli jääneet sponsorointivarat päätettiin lahjoittaa Tanskan Odensen yliopistollisen sairaalan lasten syöpäosastolle.

Hyvin haastavan mutta onnistuneen Pariisin matkan innoittamana Vilstrup sai vakuutettua Rynkeby Foods A/S:n toimitusjohtajan Jørgen Dirksenin myöntämään uudelleen rahaa projektia varten. Näin sai alkunsa vielä tänäkin päivänä käynnissä oleva hyväntekeväisyysprojekti, jonka osallistujien ja sponsoreiden määrä – ja samalla myös Team Rynkebyn tukemien organisaatioiden saamien lahjoitusten määrä kasvaa tasaisesti vuosi vuodelta.

Teampacin uusi tuotantopäällikkö Aleksi Kyrö

Teampac osana Apodanin menestysreseptiä

Apodan on innovatiivinen kansainvälisesti toimiva tanskalaisyritys, joka kehittää ja myy lääkinnällisiä laitteita potilaille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Yhtiön toimintaa ohjaa vahva visio loppukäyttäjän terveyden ja elämänlaadun…

Lue lisää

Teampac Kauppalehden Kestomenestyjät-listalla

Ylpeänä kerromme, että Teampac on mukana Kauppalehden Kestomenestyjät-listalla! Menestyjä-sertifikaatti on merkki siitä, että yritys on tunnustetusti parempi kumppani. Teampac kuuluu noin 8 prosentin joukkoon suomalaisista…

Lue lisää

Teampac mukana tukemassa Team Rynkebytä

Teampac mukana tukemassa Team Rynkebytä Teampac sponsoroi Karl-Magnus Lindforsin kautta kansainvälistä Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkuetta, joka pyöräilee Pariisiin kerätäkseen rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Tällä kaudella…

Lue lisää