Teampac osana Apodanin menestysreseptiä

Apodan on innovatiivinen kansainvälisesti toimiva tanskalaisyritys, joka kehittää ja myy lääkinnällisiä laitteita potilaille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Yhtiön toimintaa ohjaa vahva visio loppukäyttäjän terveyden ja elämänlaadun parantamisesta: myös kumppanit on valittu tätä arvopohjaa vasten. Yksi tärkeimmistä menestyksen rakennusosista on pitkä yhteistyö Teampacin kanssa.

Teampac osana Apodanin menestysreseptiäOmat työntekijät ja huolella valitut kumppanit ovat Apodanille tärkein voimavara. Perheyrityksenä sen kulmakiviä ovat avoin viestintä ja toisen työn kunnioittaminen. Näistä syistä myös kumppanuus Teampacin kanssa oli alusta alkaen luontevaa.

– Kehitämme ja myymme lääkinnällisiä laitteita sekä ammattikäyttöön tarkoitettuja hygienia- ja kotihoidon tuotteita. Vuonna 1998 aloitimme työskentelyn amerikkalaisen yhtiön kanssa, jolla oli ainutlaatuinen potilashoitoon tarkoitettu tuote. Tietyssä kohtaa tarvitsimme tuotteillemme eurooppalaisen valmistajan ja siten löysimme Teampacin. Se oli yksi harvoista yrityksistä, joka pystyi tarjoamaan puhdastilan sekä tarkasti laatujohdetun
tuotannon, kertoo Apodanin toimitusjohtaja Morten Lodberg Petersen.

 

Tukea tuoteinnovointiin

Teampacista onkin tullut Apodanille strateginen kumppani, joka pystyy tukemaan yritystä joka askeleella. Tällä hetkellä Teampac sopimusvalmistaa Apodanille potilaiden pesuun sekä pintojen desinfiointiin ja puhdistukseen tarkoitettuja pyyhkeitä. Petersenin mukaan kumpikin yrityksistä arvostaa avointa viestintää sekä jatkuvaa, molemminpuolista keskusteluyhteyttä.

– Olemme innovatiivinen yhtiö ja Teampacista olemme löytäneet täydellisen kumppanin. Yhteistyössämme yhdistyvät omat ideamme ja markkinatuntemuksemme sekä heidän ammattitaitonsa siitä, miten ideat muunnetaan markkinavalmiiksi tuotteiksi.

 

Asiantunteva kumppanuus mahdollistaa tehokkaat ja hyvin toimivat lääkinnälliset laitteet

Terveydenhuollon tuotteille asetetut säännökset ja laatustandardit antavat tarkan ohjeistuksen siitä, miten Apodanin tuotteiden tulee toimia. Tuotantoa edeltääkin aina yksityiskohtainen tutkimus- ja kehitystyö. Apodanille myönnettiin helmikuussa uudelleen DS/EN ISO 13485:2016 -standardi ja myös Teampacin laatujohtamisen järjestelmällä on sama lääkinnällisten laitteiden tuotekehityksen, sopimusvalmistamisen ja myynnin kattava sertifiointi. Viimeisin auditointi tehtiin kesäkuussa 2018 ilman poikkeamia.

– Teampac antaa asiantuntemuksensa käyttöömme, neuvoo miten asiat voi hoitaa tehokkaammin ja pitää laatukontrolloidussa tuotannossaan langat tiukasti käsissään. Terveysalan säännökset ovat tiukentuneet ja nykyään uusien lääkinnällisiksi laitteiksi luokiteltujen tuotteiden lanseeraus on entistä kalliimpaa. Siitäkin syystä Teampacin tietotaito on meille niin arvokasta. He löytävät markkinatarpeeseen vastaavat, yhteensopivat raaka-aineet ja tuotteeseen istuvan pakkauksen. He tuntevat suuntaviivat ja tietävät mikä toimii käytännössä. On myös todella helppoa työskennellä suomalaisten kanssa. Kädenpuristus todella merkitsee jotain.

Teampacin uusi tuotantopäällikkö Aleksi Kyrö

Teampac osana Apodanin menestysreseptiä

Apodan on innovatiivinen kansainvälisesti toimiva tanskalaisyritys, joka kehittää ja myy lääkinnällisiä laitteita potilaille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Yhtiön toimintaa ohjaa vahva visio loppukäyttäjän terveyden ja elämänlaadun…

Lue lisää

Teampac Kauppalehden Kestomenestyjät-listalla

Ylpeänä kerromme, että Teampac on mukana Kauppalehden Kestomenestyjät-listalla! Menestyjä-sertifikaatti on merkki siitä, että yritys on tunnustetusti parempi kumppani. Teampac kuuluu noin 8 prosentin joukkoon suomalaisista…

Lue lisää

Teampac mukana tukemassa Team Rynkebytä

Teampac mukana tukemassa Team Rynkebytä Teampac sponsoroi Karl-Magnus Lindforsin kautta kansainvälistä Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkuetta, joka pyöräilee Pariisiin kerätäkseen rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Tällä kaudella…

Lue lisää