Meillä on nyt Avainlippu

Teampacilla on nyt käytössään suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-tunnus. Tämän myötä myös asiakkaidemme on helpompi hakea tuotteilleen arvostettu kotimaisuuden merkki.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Teampacin tuotannolle Avainlippu-merkin tunnukseksi kotimaisesta työstä.

– Kotimainen ja mahdollisuuksien mukaan vielä paikallinen työllistäminen ovat vahva osa Teampacin arvoja ja näkyvät toiminnassamme kautta linjan. Olemmekin siksi ylpeitä, että tälle työlle on saatu myös virallinen tunnustus, kiittää tuotehallintapäällikkö Heini Koivistoinen.

Toinen kantava syy tunnuksen hakemiselle on ollut asiakkaiden työn helpottaminen. Avainlippu-tunnus yksinkertaistaa myös asiakkaiden prosessia hakea tunnus Teampacin valmistamille tuotteille.

– Pystymme myös tukemaan asiakkaita hakuprosessissa, se kuuluu asiantuntijapalveluihimme. Toivomme tämän kannustavan hakemaan Avainlippua niin olemassa oleville kuin uusillekin tuotteille ja tuotesarjoille. Teampacin tuotteita koskeva Avainlippu-tunnus kattaa kosmetiikka-, hygienia- ja terveydenhuollon tuotteet.

Lisätietoja:
tuotehallintapäällikkö Heini Koivistoinen
+358 50 585 9019

Teampacin uusi tuotantopäällikkö Aleksi Kyrö

Teampac osana Apodanin menestysreseptiä

Apodan on innovatiivinen kansainvälisesti toimiva tanskalaisyritys, joka kehittää ja myy lääkinnällisiä laitteita potilaille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Yhtiön toimintaa ohjaa vahva visio loppukäyttäjän terveyden ja elämänlaadun…

Lue lisää

Teampac kasvattaa kokoaan

Teampac laajentaa tehdastaan. Rakennustyöt ovat käynnissä, ja uudet tuotantotilat otetaan vaiheittain käyttöön kevään 2021 aikana. Laajennus kasvattaa tehtaan pinta-alaa noin 1500 neliömetrillä. Asiakkaille uudistus lupaa…

Lue lisää