Meillä on nyt Avainlippu

Teampacilla on nyt käytössään suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-tunnus. Tämän myötä myös asiakkaidemme on helpompi hakea tuotteilleen arvostettu kotimaisuuden merkki.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Teampacin tuotannolle Avainlippu-merkin tunnukseksi kotimaisesta työstä.

– Kotimainen ja mahdollisuuksien mukaan vielä paikallinen työllistäminen ovat vahva osa Teampacin arvoja ja näkyvät toiminnassamme kautta linjan. Olemmekin siksi ylpeitä, että tälle työlle on saatu myös virallinen tunnustus, kiittää tuotehallintapäällikkö Heini Koivistoinen.

Toinen kantava syy tunnuksen hakemiselle on ollut asiakkaiden työn helpottaminen. Avainlippu-tunnus yksinkertaistaa myös asiakkaiden prosessia hakea tunnus Teampacin valmistamille tuotteille.

– Pystymme myös tukemaan asiakkaita hakuprosessissa, se kuuluu asiantuntijapalveluihimme. Toivomme tämän kannustavan hakemaan Avainlippua niin olemassa oleville kuin uusillekin tuotteille ja tuotesarjoille. Teampacin tuotteita koskeva Avainlippu-tunnus kattaa kosmetiikka-, hygienia- ja terveydenhuollon tuotteet.

Lisätietoja:
tuotehallintapäällikkö Heini Koivistoinen
+358 50 585 9019

Yksi tärkeimmistä menestyksen rakennusosista on pitkä yhteistyö Teampacin kanssa.

Teampac osana Apodanin menestysreseptiä

Apodan on innovatiivinen kansainvälisesti toimiva tanskalaisyritys, joka kehittää ja myy lääkinnällisiä laitteita potilaille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Yhtiön toimintaa ohjaa vahva visio loppukäyttäjän terveyden ja elämänlaadun…

Lue lisää

Ihon ja pintojen desinfektiotuotteet

Käsihygienian merkitys infektioiden hallinnassa on olennainen. Valmistamme käsien, ihon ja pintojen desinfiointiin tarkoitettuja tuotteita sekä terveydenhuollon ammattilaisten että kuluttajien tarpeisiin. Teampacin ydinosaamiseen kuuluvat ihon ja…

Lue lisää