Kalastajaveljekset Teampacin tuotannon laatua turvaamassa

Veijosen veljekset, Ville ja Juho, ovat vuodesta 2012 lähtien ylläpitäneet ja huoltaneet Teampacin tuotantolinjastoa: Juho vastaa pullo-, purkki- ja tuubikoneen toiminnasta, Ville pitää huolta pyyhekoneista. Työ on kiinnostavaa ja työkaverit mukavia, mutta parasta on, kun pääsee vesille järvilohta narraamaan.

“Se oli kevät 2012 kun luin lehdestä ilmoituksen, että Teampacille tarvitaan asentajaa. Etsivät nuorta ja oppimiskykyistä kaveria. Päätin hakea ja tulin valituksi. Pikkuveli pääsi seuraavana syksynä armeijasta – aika nopeasti hänkin päätyi samalle tehtaalle”, Juho Veijonen muistelee.

Veijosen veljekset ovat viihtyneet Teampacilla jo lähes vuosikymmenen. Työ on kiinnostavaa ja monipuolista – melkein joka päivä oppii uutta.

“Se on parasta, kun huomaa onnistuneensa ja näkee oman työnsä jäljen. Se palkitsee ja motivoi. Työn määrä ja tuotanto on kevään koronapandemian myötä tuplaantunut, mutta hienosti on selvitty yhteistyöllä – ja toivotaan tietysti, että kasvu jatkuu edelleen”, Ville Veijonen sanoo.

Parasta on järvilohi

Kesä kuluu veljeksillä töissä, lomille ehditään vasta syksyllä. Mutta onneksi työn lomassa on aikaa myös palautumiselle: Veijoset ovat intohimoisia kalamiehiä. Tällä hetkellä suosikki on järvilohi, jota pyydystetään vetouistelemalla.

“Järvilohi on harvinainen kala – ja siksi niin kiehtova. Jos vesillä viettää vaikkapa 200 tuntia, saaliina voi olla vain 10–20 kalaa. Ei pääse kyllästymään!” Juho nauraa.

Veijoset pyrkivät pääsemään vesille vähintään kerran viikossa. Kotipaikkakunta Korian lähistöllä on useita järviä, joten kynnys lähteä kalaan on matala.

“Joskus lähdemme kalaan aamukuudelta, ennen iltavuoron alkamista. Ihan hyvin siinä ehtii pyörähtää järvellä”, Juho jatkaa.

Mukana kalareissuilla on myös kolmas veli Sami, joka on ammatiltaan kokki. Hän varmistaa, että saaliista syntyy maittavia herkkuja.

“Olemme myös osallistuneet kilpailuihin, viime vuonna voitto tuli kotiin Karijärven uistelukilpailusta 5,8-kiloisella järvilohella,” Ville mainitsee.

Kokeile itse!

Veijosen veljesten mielestä kalastaminen sopii ihan kaikille, kynnys aloittamiseen on matala.

“Suosittelemme perinteistä mato-ongintaa. Välineisiin kannattaa hiukan panostaa: sen sijaan, että tyytyisi huoltoasemalta saatavaan euron ongintasettiin, kannattaa käyttää muutama euro enemmän ja ostaa kunnollinen setti, jossa on pienempi koukku. Ero on merkittävä, katsokaa vaikka itse oheiselta videolta!”

Näiden leppoisten kalastustunnelmien myötä Teampac toivottaa kaikille työntekijöilleen, asiakkailleen ja sidosryhmilleen mitä parhainta kesää – ja kireitä siimoja!

 

Teampacin uusi tuotantopäällikkö Aleksi Kyrö

Teampac osana Apodanin menestysreseptiä

Apodan on innovatiivinen kansainvälisesti toimiva tanskalaisyritys, joka kehittää ja myy lääkinnällisiä laitteita potilaille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Yhtiön toimintaa ohjaa vahva visio loppukäyttäjän terveyden ja elämänlaadun…

Lue lisää

Kiitos kuluneesta vuodesta ja hyvää joulua!

Haluamme kiittää teitä kuluneesta vuodesta ja toivottaa oikein rauhaisaa joulun aikaa. Aiempien vuosien tapaan me Teampacilla halusimme lahjoittaa joululahjavarat hyvään tarkoitukseen. Lähdimme tiimisponsorina mukaan Team…

Lue lisää

Teampac kasvattaa kokoaan

Teampac laajentaa tehdastaan. Rakennustyöt ovat käynnissä, ja uudet tuotantotilat otetaan vaiheittain käyttöön kevään 2021 aikana. Laajennus kasvattaa tehtaan pinta-alaa noin 1500 neliömetrillä. Asiakkaille uudistus lupaa…

Lue lisää