Joulutervehdys

Joulutervehdys

Näin joulun lähestyessä haluan kiittää sinua ja yritystäsi ja toivottaa rentouttavia juhlapyhiä poikkeuksellisista ajoista huolimatta.

hyva-joulumieli-kerays-eKulunut vuosi on ollut harvinaisen haastava. Koronaviruspandemia on mullistanut arjen ja tuonut mukanaan huolta lähimmäisistä sekä monille myös taloudellisia vaikeuksia. Tänäkin jouluna Teampac teki asiakaslahjojen sijaan lahjoituksen Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin Hyvä Joulumieli -keräykseen, joka tukee Suomessa asuvien vähävaraisten lasten joulunviettoa.

Meillä Teampacilla poikkeusaika on ollut kiireen täyteistä. Tekemiemme tuotteiden kysyntä on ollut rajussa kasvussa. Erilaisten desinfiointiaineiden voimakkaasti kasvanut myynti on johtanut raaka-aineiden saatavuusongelmiin, joten emme ole aina pystyneet vastaamaan kysyntään niin nopeasti kuin olisimme toivoneet. Olemme silti pitäneet kiinni tavoitteestamme palvella jokaista asiakasta tasa-arvoisesti. Kiitos ymmärryksestä tässä erittäin haastavassa tilanteessa.

Vuonna 2021 palvelumme nousee uudelle tasolle, kun otamme käyttöön uudet edistykselliset tuotantotilat. Rakennustyöt edistyvät aikataulussa, ja odotamme innolla muuttoa huhti–toukokuussa.

2020 on ollut ensimmäinen vuoteni Teampacilla, ja olen saanut lämpimän vastaanoton niin kollegoilta kuin asiakkailta. Monikansallisessa suuryrityksessä työskenneltyäni perheyrityksen yhteishenki ja tekemisen meininki ovat tuntuneet erityisen hienoilta. Haluan, että Teampacin positiivinen energia näkyy vahvasti kaikessa asiakastyössä, nyt ja tulevaisuudessa.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Ystävällisin terveisin,

Jyri Temonen
toimitusjohtaja
Teampac

Teampacin uusi tuotantopäällikkö Aleksi Kyrö

Teampac osana Apodanin menestysreseptiä

Apodan on innovatiivinen kansainvälisesti toimiva tanskalaisyritys, joka kehittää ja myy lääkinnällisiä laitteita potilaille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Yhtiön toimintaa ohjaa vahva visio loppukäyttäjän terveyden ja elämänlaadun…

Lue lisää

Joulutervehdys

Näin joulun lähestyessä haluan kiittää sinua ja yritystäsi ja toivottaa rentouttavia juhlapyhiä poikkeuksellisista ajoista huolimatta. Kulunut vuosi on ollut harvinaisen haastava. Koronaviruspandemia on mullistanut arjen…

Lue lisää

Teampac kasvattaa kokoaan

Teampac laajentaa tehdastaan. Rakennustyöt ovat käynnissä, ja uudet tuotantotilat otetaan vaiheittain käyttöön kevään 2021 aikana. Laajennus kasvattaa tehtaan pinta-alaa noin 1500 neliömetrillä. Asiakkaille uudistus lupaa…

Lue lisää