ISO 13485-sertifikaatti tukee kasvuamme Medical Devices -segmentissä

Teampacille 22.11.2017 myönnetty sertifikaatti kattaa pulvereiden ja nestepohjaisten, terveydenhuollossa käytettävien tuotteiden tuotekehityksen, sopimusvalmistuksen ja myynnin sekä niihin liittyvät palvelut.

ISO 13485 -sertifikaattiErityisosaamistamme ovat mm. terveydenhuollossa käytettävät kosteuspyyhkeet, nesteet ja voiteet.

Terveydenhuollon laitteiden ja tarvikkeiden ISO 13485-laatujärjestelmästandardin mukainen toiminta tukee Teampacin tavoitetta kasvaa erityisesti nestepohjaisten Medical Device-tuotekonseptien sopimuskehittäjänä ja -valmistajana.

Lisätiedot: info@teampac.fi+358 19 521 1800/myynti

antti.huomo@teampac.fi

carl.fagerudd@teampac.fi

Teampacin uusi tuotantopäällikkö Aleksi Kyrö

Teampac osana Apodanin menestysreseptiä

Apodan on innovatiivinen kansainvälisesti toimiva tanskalaisyritys, joka kehittää ja myy lääkinnällisiä laitteita potilaille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Yhtiön toimintaa ohjaa vahva visio loppukäyttäjän terveyden ja elämänlaadun…

Lue lisää

Teampac kasvattaa kokoaan

Teampac laajentaa tehdastaan. Rakennustyöt ovat käynnissä, ja uudet tuotantotilat otetaan vaiheittain käyttöön kevään 2021 aikana. Laajennus kasvattaa tehtaan pinta-alaa noin 1500 neliömetrillä. Asiakkaille uudistus lupaa…

Lue lisää