ISO 13485-sertifikaatti tukee kasvuamme Medical Devices -segmentissä

Teampacille 22.11.2017 myönnetty sertifikaatti kattaa pulvereiden ja nestepohjaisten, terveydenhuollossa käytettävien tuotteiden tuotekehityksen, sopimusvalmistuksen ja myynnin sekä niihin liittyvät palvelut.

ISO 13485 -sertifikaattiErityisosaamistamme ovat mm. terveydenhuollossa käytettävät kosteuspyyhkeet, nesteet ja voiteet.

Terveydenhuollon laitteiden ja tarvikkeiden ISO 13485-laatujärjestelmästandardin mukainen toiminta tukee Teampacin tavoitetta kasvaa erityisesti nestepohjaisten Medical Device-tuotekonseptien sopimuskehittäjänä ja -valmistajana.

Lisätiedot: info@teampac.fi+358 19 521 1800/myynti

antti.huomo@teampac.fi

carl.fagerudd@teampac.fi

Yksi tärkeimmistä menestyksen rakennusosista on pitkä yhteistyö Teampacin kanssa.

Teampac osana Apodanin menestysreseptiä

Apodan on innovatiivinen kansainvälisesti toimiva tanskalaisyritys, joka kehittää ja myy lääkinnällisiä laitteita potilaille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Yhtiön toimintaa ohjaa vahva visio loppukäyttäjän terveyden ja elämänlaadun…

Lue lisää
Uusi MDR-asetus voimaan vuoden päästä

Uusi MDR-asetus voimaan vuoden päästä

Lääkinnällisten laitteiden lainsäädäntö muuttuu EU:n alueella. Vanhat direktiivit korvaava MDR-asetus astuu voimaan vuoden päästä. Asetuksen päätavoitteena on lisätä yhdenmukaisuutta ja läpinäkyvyyttä tehostamalla monia jo voimassaolevia…

Lue lisää