INARI Arctic Beauty ja Teampac – korkealaatuisen luonnonkosmetiikan kumppanit

INARI Arctic Beauty on korkealaatuinen ihonhoitosarja, jonka tuotteiden voima ammentaa arktisista raaka-aineista. Brändi on globaali, mutta tuotteiden sielu Suomessa, joten tuotantokumppaniksi valikoitui luontaisesti suomalainen Teampac – luonnonkosmetiikkaan erikoistunut korkealaatuinen sopimusvalmistaja.

INARI Arctic Beauty on suomalais-saksalaisten Sirkku Hahnin ja Nina Stenbergin luoma uusi, selektiivinen kosmetiikkabrändi. Naisten kotipaikka on Münchenissa, mutta juuret Suomessa. – Meitä yhdistää rakkaus Pohjois-Suomen arktiseen luontoon, Hahn taustoittaa.

 

Luonnonkosmetiikkaan erikoistunut sopimuskumppani

INARI Arctic Beautyn tuotteiden sielu on siis vahvasti suomalainen. – Tuotteemme ammentavat voimansa Pohjois-Suomen koskemattomasta luonnosta, maailman puhtaimmasta ilmastosta sekä voimakkaista kasveista ja yrteistä. Siksi meille oli myös tärkeää, että tuotteet valmistetaan Suomessa, Hahn lisää.

INARI Arctic Beautyn kaksikko halusi löytää tuotantoprosessiin kumppanin, joka ymmärtää luonnonkosmetiikan vaatimukset. – Tuotteissamme ei käytetä synteettisiä säilöntäaineita, joten tuoteturvallisuus tuotantoprosessissa on kaiken a ja o. Teampacilta löytyi tarvittavaa erityisosaamista. He valmistavat tuotteita myös terveydenhuoltoon, joten voimme luottaa siihen, että heidän valmistusprosessinsa standardit ovat erittäin korkeaa tasoa, Stenberg kertoo.

-Meihin teki myös vaikutuksen Teampacin asiakaskeskeisyys. Oli hienoa huomata, että he uskoivat liikeideaamme. Yhteistyö on sujunut hyvin ja koemme, että Teampac on meille ennen kaikkea strateginen kumppani. Se antaa meille rauhan lähteä luottavaisin mielin viemään INARIa maailmalle ja kehittää tuotevalikoimaan uusia arktisen kosmetiikan tuotteita, Stenberg toteaa.

 

Ytimessä pitkäaikainen yhteistyö

Teampacin myyntijohtaja Carl Fagerudd kertoo, että Teampacin toiminta perustuu vastuulliseen ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen tuotemerkkien omistajien kanssa. Kosmetiikan lisäksi ydinosaamiseen kuuluu hygienia- ja lääkinnällisten tuotteiden sopimusvalmistus. – Meidän tehtävämme on auttaa asiakkaita vahvistamaan heidän brändinsä ydintä. Olemme one-stop-shop, joka tukee toimivan reseptiikan ja raaka-aineiden löytämisessä, auttaa rekisteröinnissä, huolehtii tuotteiden vaatimustenmukaisuudesta ja valmistaa tuotteet luotettavasti. Osaamisemme kattaa koko kaaren tuoteideoinnista valmistukseen, brändin mukaiseen pakkaukseen ja logistiikkaan. Luonnonkosmetiikka on keihäänkärkemme kosmetiikassa. Sen markkinaosuus kasvaa globaalisti huimaa vauhtia ja kuluttajat osaavat vaatia tuotteilta korkeaa laatua.

Fageruddin mukaan INARI Cosmetics löysi Teampacin. – Heillä oli tuoteidea ja myyntiargumentit valmiina. INARIlla oli alun alkaen vahva oma visio, mikä oli mielestäni hyvä asia, sillä heidän tuotteensa edustavat korkealaatuista selektiivistä kosmetiikkaa. Kosmetiikka-alalla on uskottava itseensä ja brändinhaltijalla on oltava selkeä strategia ja erottava tekijä, jotta bisneksessä pärjää. Siinä INARI Cosmetics on onnistunut erinomaisesti. Nyt on meidän vuoromme ottaa käyttöön erityisosaamisemme luonnonraaka-aineiden hyödyntämisestä premiumkosmetiikkaan, hoitaessamme tuotantoprosessin alusta loppuun.

– Meille on myös tärkeää, että kaikki INARI Arctic Beauty -tuotteet valmistetaan tuotantolaitoksessa, joka on sertifioitu korkeimpien eurooppalaisten valmistusstandardien GMP ISO 22716, ISO 9001, Nordic Eco Label sekä ECOCERT mukaisesti, Sirkku Hahn kiittelee.

Teampacin uusi tuotantopäällikkö Aleksi Kyrö

Teampac osana Apodanin menestysreseptiä

Apodan on innovatiivinen kansainvälisesti toimiva tanskalaisyritys, joka kehittää ja myy lääkinnällisiä laitteita potilaille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Yhtiön toimintaa ohjaa vahva visio loppukäyttäjän terveyden ja elämänlaadun…

Lue lisää

Kiitos kuluneesta vuodesta ja hyvää joulua!

Haluamme kiittää teitä kuluneesta vuodesta ja toivottaa oikein rauhaisaa joulun aikaa. Aiempien vuosien tapaan me Teampacilla halusimme lahjoittaa joululahjavarat hyvään tarkoitukseen. Lähdimme tiimisponsorina mukaan Team…

Lue lisää

Teampac kasvattaa kokoaan

Teampac laajentaa tehdastaan. Rakennustyöt ovat käynnissä, ja uudet tuotantotilat otetaan vaiheittain käyttöön kevään 2021 aikana. Laajennus kasvattaa tehtaan pinta-alaa noin 1500 neliömetrillä. Asiakkaille uudistus lupaa…

Lue lisää