Ihon ja pintojen desinfektiotuotteet

Ihon ja pintojen desinfektiotuotteet

Käsihygienian merkitys infektioiden hallinnassa on olennainen. Valmistamme käsien, ihon ja pintojen desinfiointiin tarkoitettuja tuotteita sekä terveydenhuollon ammattilaisten että kuluttajien tarpeisiin.

Desinfiointi pullomalliTeampacin ydinosaamiseen kuuluvat ihon ja pintojen puhdistamiseen ja desinfiointiin käytettävät tuotteet, kuten käsidesit sekä desinfektiopyyhkeet. Pääsääntöisesti tuotteet sopimusvalmistetaan asiakkaalle ja brändätään asiakkaan omaan brändiin. Loppukäyttäjinä ovat niin sairaalahenkilökunta kuin tavalliset kuluttajatkin.

”Olemme varautuneet kasvaneeseen käsien puhdistamisen ja desinfioinnin tarpeeseen valmistamalla lisää käsihuuhdetta 100 millilitran pullossa sekä käsien desinfiointipyyhkeitä”, kertoo terveydenhuollon asiakkaista vastaava asiakkuuspäällikkö Elina Seiro.

Teampacin valmistamat tuotteet voidaan luokitella biosideiksi tai lääkinnällisiksi laitteiksi. Toimintamme vastaa uuden MDR-asetuksen vaatimuksiin. Saat meiltä mm.

  • Yksittäispakatut ja monipakkauksissa olevat esikostutetut pyyhkeetYksittäispakatut ja monipakkauksissa olevat esikostutetut pyyhkeet, kuten potilaspesupyyhkeet ja haavapyyhkeet sekä erilaiset desinfektiopyyhkeet ja puhdistuspyyhkeet niin iholle kuin pinnoille.
  • Pulloon pakatut nesteet, kuten suihkeet, käsihuuhteet ja ihon pesunesteet.

 

Lue lisää terveydenhuollon tuotekonsepteistamme »

Teampacin uusi tuotantopäällikkö Aleksi Kyrö

Teampac osana Apodanin menestysreseptiä

Apodan on innovatiivinen kansainvälisesti toimiva tanskalaisyritys, joka kehittää ja myy lääkinnällisiä laitteita potilaille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Yhtiön toimintaa ohjaa vahva visio loppukäyttäjän terveyden ja elämänlaadun…

Lue lisää

Teampac kasvattaa kokoaan

Teampac laajentaa tehdastaan. Rakennustyöt ovat käynnissä, ja uudet tuotantotilat otetaan vaiheittain käyttöön kevään 2021 aikana. Laajennus kasvattaa tehtaan pinta-alaa noin 1500 neliömetrillä. Asiakkaille uudistus lupaa…

Lue lisää