Heini Koivistoinen nimitetty tuotehallintapäälliköksi (Concept Manager)

Teampac vastaa yhä haasteellisemmista projekteista niin terveydenhuolto-, kosmetiikka- kuin hygieniasektoreilla. Tuotehallintaosaaminen korostuu entisestäänkin ja Heini tulee osaamisellaan tukemaan Teampacin tavoitetta olla toimialansa joustavin ja innovatiivisin sopimusvalmistaja Euroopassa.

Heini KoivistoTiimiinHeinillä on vankka kokemus niin laadusta, tuotannosta kuin pakkausmateriaaleista ja –teknologioistakin.

Hannu Vakkari, CEO: ”Olemme erittäin tyytyväisiä saatuamme Heinin Teampac-tiimiimme vahvistamaan jo ennestään rautaisista osaajista koostuvaa joukkoamme. Hän tuo myynnin, tuotekehityksen, tuotannon ja laadun ammattilaisten osaamisen rinnalle uutta näkemystä, joka johtaa entistäkin laadukkaampaan, asiakkaidemme liiketoimintaa vahvistavaan toimintaan”.

Yksi tärkeimmistä menestyksen rakennusosista on pitkä yhteistyö Teampacin kanssa.

Teampac osana Apodanin menestysreseptiä

Apodan on innovatiivinen kansainvälisesti toimiva tanskalaisyritys, joka kehittää ja myy lääkinnällisiä laitteita potilaille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Yhtiön toimintaa ohjaa vahva visio loppukäyttäjän terveyden ja elämänlaadun…

Lue lisää
Uusi MDR-asetus voimaan vuoden päästä

Uusi MDR-asetus voimaan vuoden päästä

Lääkinnällisten laitteiden lainsäädäntö muuttuu EU:n alueella. Vanhat direktiivit korvaava MDR-asetus astuu voimaan vuoden päästä. Asetuksen päätavoitteena on lisätä yhdenmukaisuutta ja läpinäkyvyyttä tehostamalla monia jo voimassaolevia…

Lue lisää