Heini Koivistoinen nimitetty tuotehallintapäälliköksi (Concept Manager)

Teampac vastaa yhä haasteellisemmista projekteista niin terveydenhuolto-, kosmetiikka- kuin hygieniasektoreilla. Tuotehallintaosaaminen korostuu entisestäänkin ja Heini tulee osaamisellaan tukemaan Teampacin tavoitetta olla toimialansa joustavin ja innovatiivisin sopimusvalmistaja Euroopassa.

Heini KoivistoTiimiinHeinillä on vankka kokemus niin laadusta, tuotannosta kuin pakkausmateriaaleista ja –teknologioistakin.

Hannu Vakkari, CEO: ”Olemme erittäin tyytyväisiä saatuamme Heinin Teampac-tiimiimme vahvistamaan jo ennestään rautaisista osaajista koostuvaa joukkoamme. Hän tuo myynnin, tuotekehityksen, tuotannon ja laadun ammattilaisten osaamisen rinnalle uutta näkemystä, joka johtaa entistäkin laadukkaampaan, asiakkaidemme liiketoimintaa vahvistavaan toimintaan”.

Teampacin uusi tuotantopäällikkö Aleksi Kyrö

Teampac osana Apodanin menestysreseptiä

Apodan on innovatiivinen kansainvälisesti toimiva tanskalaisyritys, joka kehittää ja myy lääkinnällisiä laitteita potilaille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Yhtiön toimintaa ohjaa vahva visio loppukäyttäjän terveyden ja elämänlaadun…

Lue lisää

Teampac kasvattaa kokoaan

Teampac laajentaa tehdastaan. Rakennustyöt ovat käynnissä, ja uudet tuotantotilat otetaan vaiheittain käyttöön kevään 2021 aikana. Laajennus kasvattaa tehtaan pinta-alaa noin 1500 neliömetrillä. Asiakkaille uudistus lupaa…

Lue lisää