Teampac on terveydenhuolto-, kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden sopimusvalmistaja.

Teampac palvelee kaikissa tuotekehitys- ja tuotantoprosessin vaiheissa:

Tuoteideointi

Vahvistamme yrityksesi brändiä tuoreilla tuoteideoilla, oli kyse kokonaan uudesta tuotesarjasta tai olemassa olevan tuoteperheen päivittämisestä. Osaamisemme idean jalostamisesta tuotteeksi nopeuttaa merkittävästi tuotteen saamista markkinoille.

Tuotekehitys

Huolellinen tuotekehitys on menestyvän tuotteen lähtökohta. Asiantuntijamme auttavat toimivan reseptiikan kehittämisessä ja laadukkaiden, yhteensopivien ainesosien valinnassa. Tuote viimeistellään brändiä tukevalla pakkauksella.

Valmiit tuotekonseptit

Valikoimassamme on lukuisia käytännössä testattuja, valmiita tuotekonsepteja, jotka ovat muokattavissa asiakkaan tarpeisiin ja brändiin sopiviksi. Räätälöimme haastavatkin kosteuspyyhe-, geeli-, voide- ja muut nestepohjaiset tuotteet. Toteutamme myös annospussiratkaisut (sachet) brändäykseen ja tuotelanseerauksiin.

Tuotanto

Teampac on Pohjoismaiden johtava nestepohjaisten lääkinnällisten tuotteiden sopimusvalmistaja. Toimimme asiakkaan luottokumppanina tarjoten terveydenhuollon ratkaisuille sekä hygienia- ja kosmetiikkatuotteille toimivan, kustannustehokkaan tuotantoprosessin testauksineen ja dokumentaatioineen. Toimintatapojemme laatu ja vaatimustenmukaisuus varmistetaan auditoiduilla ISO-standardeilla. Hitsaudumme sujuvasti varmaksi osaksi tuoteketjua, eliminoiden tuotannolliset haasteet asiakkaamme liiketoiminnasta.

Tuotannon ulkoistaminen

Tehostamme asiakkaan liiketoimintaa toimien kumppanina joko koko tuotannossa tai sen osassa. Autamme tuotantokapasiteetin optimoinnissa, kun asiakkaan oma kapasiteetti on rajallinen. Voimme myös valmistaa asiakkaan omaan tuotantoon soveltumattomat tuotteet. Kun tuotanto on varmoissa käsissämme, asiakas voi keskittyä ydinosaamiseensa.

Laatu ja sertifikaatit

Noudatamme toiminnassamme ISO 9001-, ISO 13485- ja ISO 22716 -laatustandardeja. Tämän lisäksi tuotteillamme on tarvittaessa pohjoismainen ympäristömerkki (Joutsenmerkki) ja ne voivat olla Allergia-, iho- ja astma -liiton hyväksymiä. Teampac on Pohjoismaiden ainoa Joutsenmerkillä merkittyjen kosteuspyyhkeiden valmistaja. Valmistamme myös sertifioituja luonnonmukaisen kosmetiikan tuotteita (EcoCert).

Toimintamme turvallisuus on taattu poikkeustilanteessakin

Teampac on varautunut koronaviruksen aiheuttamiin poikkeusoloihin ja noudattaa viranomaisten ohjeistuksia kaikessa toiminnassaan. Tuotantomme toimii normaalisti ja valmistamiemme tuotteiden turvallisuus on varmistettu pandemiasta huolimatta. Kriittisenä toimittajana…

Lue lisää

Ihon ja pintojen desinfektiotuotteet

Käsihygienian merkitys infektioiden hallinnassa on olennainen. Valmistamme käsien, ihon ja pintojen desinfiointiin tarkoitettuja tuotteita sekä terveydenhuollon ammattilaisten että kuluttajien tarpeisiin. Teampacin ydinosaamiseen kuuluvat ihon ja…

Lue lisää