Haussa tekninen päällikkö

17.5.2018 Ajankohtaista

Haemme joukkoomme positiivista ja ahkeraa asentajaryhmän esimiestä

Esimiehenä vastaat asentajaryhmäsi töiden suunnitelmallisesta, turvallisesta ja kustannustehokkaasta ohjaamisesta. Tehtäviisi kuuluu myös vetovastuu laitehankinnoista, laitteiden ja kiinteistöjen huolloista, varaosahankinnoista sekä ulkoisten toimijoiden sopimusneuvotteluista. Kehität myös systemaattisesti asennustoimintaa ja olet aktiivisesti mukana tuotannon kehitysprojekteissa. Lopullinen toimenkuva tarkentuu valittavan vahvuuksien perusteella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää innovatiivista ja oma-aloitteista asennetta, hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja, systemaattista ja analyyttista toimintatapaa, joustavuutta sekä kykyä kannustaa ja innostaa muita. Esimiehenä sinusta löytyy myös jämäkkyyttä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi insinööri tai teknikko) ja suomen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa. Ruotsin osaaminen on eduksi. Sinulla vahva tekninen tietämys ja aikaisempaa kokemusta kunnossapito- ja asennustöistä. Työskentelet myös hyvin perustietoteknisten järjestelmien kanssa ja pystyt tuottamaan kirjallista materiaalia.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vakituisen tehtävän vakavaraisessa, kasvavassa ja vastuullisesti toimivassa suomalaisessa yrityksessä. Tässä tehtävässä on mahdollisuus oppia ja kehittää uutta osana yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 31.5. mennessä osoitteeseen magnus.lindroos@teampac.fi

Kiinnostuitko? Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa Magnus Lindroos 23.5. klo 13.00 – 16.00 välisenä aikana, puh 040 524 7701.