Teampac - kosmetiikka- ja terveydenhoitotuotteita

LÖSNINGSFOKUSERAD PARTNER

Teampac är en finsk globalt medverkande kontrakttillverkare av kosmetika, hygienartiklar samt medicintekniska produkter.
Vår verksamhet grundar sig på ett ansvarsfullt och långvarigt samarbete med varumärkesägare.

VÅRT SERVICEKONCEPT

Produktifiering

Vi produktifierar din idé. Vår tjänst kan omfatta hela konceptet eller en del av det.

palvelut-tuotteistus-se

Produktidé
• IVi kläcker idéer tillsammans om produkter som stärker ert varumärke.
• Vår kunskap om hur man förädlar en idé till en produkt hjälper er att snabbare få ut den på marknaden.

Produktutveckling
• Teampac utvecklar produkter som bäst passar ert behov.
• Vi planerar tillsammans med er de förpackningskoncept som bäst passar era produkter.
• Vi utvecklar produkterna enligt de direktiv som gäller och ansvarar vid behov för nödvändig dokumentation.

Förverkligande
• Vi tillverkar och levererar produkterna enligt överenskommelse.

Standardlösningar

Vi erbjuder flera färdiga produktkoncept som har testats i praktiken.

palvelut-stdratk-se

Ett flertal framtagna produktkoncept möjliggör , antingen som sådana eller för er särskilt anpassade, nästan gränslösa kostnadseffektiva lösningar. För att lyfta fram ert varumärke och lansera produkter är en sache för flytande medel eller pulver ett utmärkt marknadsföringsalternativ.

Hälsovård
• Vi är ett ledande företag i Nordiska länderna då det gäller att på avtal tillverka flytande Medical Device-produkter. Vi har specialiserat oss på lösningar för våtservetter.

Kosmetika
• Vi är bra på kosmetik och har koll på de stränga kraven inom branschen, allt från Svanenmärkta produkter och Astma&Allergi godkända produkter till EcoCert produkter.

Hygien och rengöring
• Teampac erbjuder innovativa lösningar då det gäller rengöring och desinficering av ytor och föremål samt personlig hygien.

Varuprover
• Som stöd för er marknadsföring skapar vi lösningar då det gäller att lyfta fram er brand och lansera era produkter. En sachet är ett utmärkt alternative, vare sig det är frågan om flytande medel eller pulver.

Du kan utforska alla standardlösingar från produkt sök.

Outsourcing

Vi kan åta oss att ansvara antingen för hela era produktion eller för en del av den.

palvelut-ulkoistus-se

Justering av fluktuationer i produktionen
• Vi hjälper er att optimera er produktionskapacitet. Vi gör det möjligt för er att dimensionera er egen produktion så att den blir så effektiv som möjligt.

Outsourcing av hela produktionen eller delar av den
• Om produktion inte är er core business, kan vi tillsammans lösa detta så att ni är mer konkurrenskraftiga. Till våra styrkor hör en mångsidig och effektiv produktion, kvalitetetstanke och att vi är kundnära. Det här betyder att ni kan koncentrera er på att utveckla ert egna specialkunnande.
• Teampac kan även se till att ert utbud av produkter expanderas genom att tillverka produkter som inte är förenliga med er egna produktion.

VÅRA KUNDER

 En skandinavisk succeé

Vi ville få fram våra wipes produkter och kontaktade Teampac. Wipes är en av deras ”core business” kunde man säga och de har den bästa kännedomen om produkten. Dessutom ligger Finland nära – vi värnar gärna om Skandinavien. Att vi valde Teampac som partner har haft en stor betydelse för Kick-brandet. Våra self-tanning, disinfection och makeup remover wipes har blivit en succeé. En storsäljare, så det har absolut haft en stor betydelse för oss.

Sofia Mellström
Product manager
KICKS Kosmetikkedjan AB

En pålitlig samarbetspartner

Vi säljer produkter avsedda för sår- och hudvård, även för djurvård. Ända sedan vårt bolag grundades har vi haft ett tätt samarbete med Teampac, både då det gällt produktutveckling och outsourcing. Repolar Pharmaceuticals tillverkar produkternas aktiva ämnen som ger dem effekt. Teampac ansvarar i sin tur för tillverkningen av slutprodukten och ser till att produkterna packas i ändamålsenliga förpackningar. För oss har det varit väldigt viktigt att vi kan anlita pålitliga och högklassiga finska producenter, vilket också uppskattas av konsumenterna. Samarbetet löper smidigt och effektivt.

Miika Jokinen
Verkställande direktör
Repolar Pharmaceuticals Oy

Produkter

Här ser ni våra standardprodukter. Vill ni ha mer exakta uppgifer, välj den produkt du vill bekanta dig med genom att trycka på plusmärket.
Produkterna samlas automatiskt in till kontaktformuläret.
När du är klar med urvalet, skicka blanketten till oss så tar vi kontakt med dig.

Kontakt

Teampac Oy kan förverkliga produkter även enligt skräddarsydd modell enligt kundens behov. Ta kontakt med vår försäljning, så berättar vi mera.

Application

Product Types

Certificates